Profil

Produkter  

Koncernaktiviteter

Kontakt


Vi er til for vore kunder!

Vores mål er, at det skal være nemt at være kunde hos JutlanProfil A/S. Vore kunder skal føle, at den rådgivning og service vi yder er professionel og en selvfølgelig del af et godt og konstruktivt samarbejde. 

Derfor er der ingen kunder, der går forgæves til os. Siden starten i juni 1989 har vi praktiseret denne målsætning med et godt resultat. I starten med få medarbejdere, der fremstillede lister og til i dag kan tilbyde alt fra almindelige lister i mange forskellige træsorter til komplicerede opgaver som finér- og folieomvikling af emner, samt specialopgaver der kræver CAD/CAM og CNC-styrede maskiner, samt kantlimning.

Vi glæder os til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde med vore kunder.

JutlanProfil A/S er vokset sammen med vore kunder, og vi er stolte af, at virksomhedens første kunder stadig samarbejder med os.

Det opfatter vi som et tegn på, at vor kundepolitik er rigtig, og at vi har været i stand til at udvikle os med og for vore kunder. 

Det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde. De mange spændende og nye produkter, som JutlanProfil A/S fremstiller, stiller store krav til medarbejderne. Derfor gør vi meget ud af arbejdsmiljøet, så vore medarbejdere befinder sig godt.

Vi bestræber os på at medarbejderne får et større ansvar, hvilket giver en øget arbejdsglæde, så JutlanProfil A/S er en attraktiv arbejdsplads med dygtige specialister. 

Vi er klædt på til fremtidens teknologiske krav og opgaver. Med baggrund i vores viden og erfaring bestræber vi os på at yde en professionel rådgivning da det er af største vigtigtighed for os, at vore kunder har tillid til vore produkter og rådgivning, så det bliver så nemt for vore kunder som muligt uanset opgavens størrelse eller art. 

Med venlig hilsen

Jutlanprofil A/S 

 

JutlanProfil A/S - Industrivej 1 - DK-7280 Sdr. Felding
Tlf. +45 96 99 64 20  Fax. +45 96 99 64 21
e-post: mail@jutlanprofil.dk