Profil

Produkter  

Koncernaktiviteter

Kontakt


Fagområde
 
Omvikling af
profiler
 
CNC-
bearbejdning
 
Standard
produkter
 
Bøjeligt
hårdttræ
 

Special
produkter

Omvikling af profiler

Med de nuværende globale problemer med udryddelse af regnskovene, er der behov for alternative løsninger til erstatning for massiv træ til profiler fra disse sårbare områder.

Finer-omviklede profiler med MDF som kernemateriale er et særdeles godt alternativ til massiv træ, da der kun behøves en brøkdel af det ædle træ for at få samme udseende som i massiv udførsel.

jutlanprofil anvender kun MDF (Medium Density Fiberboard) fra miljøgodkendte europæiske producenter. MDF fra disse producenter fremstilles udelukkende af affalds og udtyndingstræ og er derfor miljømæssigt et bæredygtigt produkt som fremstilles af råvarer fra skove hvor genplantning, brug af sprøjtegifte osv. er i henhold til EU direktiverne.

Med omviklede profiler, fås derudover en række "gratis gevinster" i forhold til profiler i massiv træ:

  • Højere overfladekvalitet
  • Bedre stabilitet
  • Lavere pris

Maskine til MDF-omviklingI gennemløb omvikles MDF med træfinér eller melaminpapirfolie på op til 4 sider. Profillister fremstår herefter som "massive" profiler.

Udformning af profiler er mangfoldige.

Udfra kundeønske fremstiller vi profiler i netop den udformning der måtte være behov for. Med en dækbredde på indtil 250 mm for finér eller folie er det kun få opgaver der ikke kan løses.

Profillister til malerbehandling fremstilles omviklet med grundingsfolie. Grundfolien giver en ensartet overflade, som kan færdigbehandles med kun én gang toplak.

 

jutlanprofil a/s - Industrivej 1 - DK-7280 Sdr. Felding
Tlf. +45 96 99 64 20  Fax. +45 96 99 64 21
e-post: mail@jutlanprofil.dk